Skip to main content

Colofon

Redactie & teksten
Marita Smit Tekst & Communicatie
i.s.m. DEN / Linda Thoen & Gijs Meijer

Realisatie & vormgeving
DutchGiraffe | Digital Creatives
WPMagazines

Met dank aan
Jan Baas, Eveline van Egdom, Loes Hoogenboom, Eric Japenga, Nienke Maat, Renate Meijering, Vittorio Roerade, Joost de Vries, Stephen Willems, Funda, Museum Escher in het Paleis, Theater De Oosterpoort en alle leden van de Taskforce Samenwerkingsverband Publieksdata. 

Taskforce Publieksdata
Het programma publieksdata is bedoeld voor iedereen die zich binnen een culturele instelling bezighoudt (of bezig wil houden) met publieksdata en voor stedelijke en regionale organisaties die zich richten op cultuurparticipatie. 

Dit e-zine is gemaakt in opdracht van de Taskforce Samenwerkingsverband Publieksdata, gevormd door zeven instellingen uit het culturele veld: Cineville, CJP, Digitaal Informatieplatform Podiumkunsten (DIP), Kunsten ’92, Platform ACCT, Rotterdam Festivals en onder leiding van DEN Kennisinstituut cultuur & digitale transformatie. De taskforce wordt tot eind 2024 mede mogelijk gemaakt door het Ministerie van OCW. 

Voor vragen of opmerkingen kun je contact opnemen via [email protected]. Kijk voor meer informatie over de activiteiten van de Taskforce Publieksdata op www.publieksdata.nl

Disclaimer
De inhoud van dit e-zine is zorgvuldig samengesteld en afgestemd met de betrokkenen. De Taskforce Publieksdata is niet wettelijk aansprakelijk voor eventuele onjuistheden in deze uitgave. De redactie heeft getracht alle rechthebbenden te achterhalen. Diegenen die desondanks menen rechten te kunnen doen gelden, worden verzocht contact met ons op te nemen.

Foto: Pexels – Mikky K